2013. október 25., péntek

Haza Hangolása I. Szertatás - 2013.október 23. -Élménybeszámolót kérek, Szeretettel!!!






Kedveseim!

Kérlek, legyetek olyan szívesek, írjátok meg a tapasztalataitokat a 23.-i Pálos Szeren megélt eseményeitekről, hogyan zajlott, milyen tapasztalataitok voltak, mit láttatok, érzékeltetek? 
Amint összegyűjtjük, kis összegzést készítve tudatjuk, hogy hol, mi is történt valójában, és ki hogyan élte meg.
Röviden elöljárójában - a magam, Párom, valamint Moldván János részéről - az alábbiakat tudom elmondani:
A Szurdokpüspöki helyszínen 22 fő jelent meg, ebből kb 8 fő lelkében hívást érezve, ám ők nem tudták, hogy itt is lesz SZERtartás. Mindannyian hoztak dobot.
Szolnokról, Veresegyházáról, Tolna megyéből, Budapestről, illetve helybéliek és a tervezett 6 fő volt a szertartáson.
A SZER menete egészen más volt, mint a többi helyszínen. 
Szent Korona Őfelsége, Teremtő Atya, Égi Édesanya, Megváltó Krisztusunk jelen volt, angyalok egész kara is, melyet a helyszínen jelenlévő látó hölgyek  megerősítettek.
A dobszót itt egy órán keresztül fenn kellett tartani. A SZER helyszíne a szurdokban volt, ahol egy, a Földünk keletkezésekor megjelölt fontos pont van. 
Szent Korona Őfelsége kb. 9.02 perckor eme pontból elkezdett emelkedni, - miközben nekünk a Hun Miatyánk imát kellett elmondanunk az emelkedés alatt -  magával vonzva és emelve azt az energia-hálót, amely a Pálosok energia-minőségeit, a Szeretet-Egységét, az általunk eddig összegyűjtött energiákat hordta magában. 

Kis idő múlva megkezdődött a többi helyszínről is a háló további pontjainak megemelkedése. 
A pálos energiaháló rögzítését követően Szent Korona Őfelsége kiterjesztette önmagát a Teljes Kárpát-medence területe felett,  immár az Idők végezetéig kiárasztva Szellemiségét, hogy átvegye a Föld emberiségének felemelkedésében az irányítást, megteremtve a Földön az Isteni Rend és Szeretet uralmát, a Magyari Magokon keresztül.
A Szer folyamán a Központi Napunk magját Földanya szívével össze kellett kötni, mely összeköttetés tartósan megmaradt abban a pontban.

Felemelő esemény volt...


Égi Édesanyánk kérte, énekeljem el a Székely himnuszban szereplő alábbi strófát:


"Kigyúlt a mennybolt, zeng a Hadak Útja!
Csaba királyfi gyűjti táborát!
Szűnik az ármány, kiapadt a kútja, 
szívünkön égi öröm lángol át!
Hiába zúgsz már, gyűlöletnek árja!
Megáll a szikla, nem porlik tovább!
IMÁNK AZ ISTENT ÚJRA MEGTALÁLJA! 
KÖSZÖNTSD MA NÉPEM ÜDVÖD HAJNALÁT!!!

A SzERtartás végén vettük Krisztus áldozatának jegyeit: a Kenyeret és a bort, amelyet Tolna megyei Testvéreink és barátaik hoztak, (ők sütötték, tradicionális magyar borral együtt a hívásra hozták magukkal).
A SZERtartás végén, búcsúzóul elénekeltük a Boldogasszony Anyánk című énekünket, ám az alábbi üzenet érkezett erre, az egyik megjelent Testvérünk tolmácsolásában:
"Már ne búslakodjatok, ne keseregjetek! Vígan énekeljetek!"

Nálunk ez történt. 
Nagyon várom, ki hogyan élte meg, milyen impulzusai voltak az esemény alatt. Fontos egybevetnünk tapasztalatainkat, hogy az EGYséges képet elmondhassuk ébredő testvéreinknek is!
Csodás munka volt! 


A Magyari Nemzet keresztútjának 12. stációja, a FELTÁMADÁS folyamata elkezdődött!


December 21.-re Nemzetünk beáll tengelyébe, eddig holt lénye új életre kelve feláll, és elhagyja sírkamráját... 
Ekkor zászlót bontunk... (részlet az égi közlésből)

Szeretettel várom leveleiteket a kucorevi@citromail.hu, az egi_edesanya@freemail.hu címekre.

Őszinte szeretettel és örömmel:
Lőrincz Éva

1 megjegyzés:

  1. Petőfiszállás-Pálosszentkúton hárman végeztük el a SZER-t. Egy társunk távolból, lélekben kapcsolódott, nem tudott ott lenni. A katolikus pálos atyák ugyan kioktattak bűnös és megosztó eretnekségünkről, de azután elvonultak, és hagytak bennünket. Egy szabadtéri oltárkő vonzott magához bennünket, ezen végeztük el a szertartást. Dobos nem volt, szívünk hangjára hangolódtunk. 8:30-kor kezdtük el a ráhangolódást, előtte megtisztítottuk a helyet. 9 órakor elkezdtük felemelni a hálót. Ekkor már hatalmas energia feláramlást érzékeltünk. Nem vagyunk látók. Egy hatalmas fehér fényoszlopot láttunk, testünkkel éreztük a csodálatos áramlást, mely mindenünket elöntött. Megható és felemelő élmény volt, 10 óráig tartottuk fenn a kapcsolatot. Ezután még egész nap rezgett a belsőnk, ilyen erőt még eddig nem érzékelt egyikünk sem.
    Sajnos az imádságokat, melyek ezen a honlapon voltak ismertetve, csak utólag ismertük meg. Ennek ellenére szándékunk tiszta volt, és tudjuk, hogy hozzájárultunk Kárpát haza összehangolásához.
    Ha lett volna még egy hetünk, sokkal többen mentünk volna. Sajnos későn értesültünk, és hiába értesítettünk másokat, nem érte már el őket. Mészáros Attila, meszat@t-online.hu

    VálaszTörlés