2013. október 16., szerda

Istenanya közlés Fogadalomtételről 1.


Drága Testvéreim!



Égi Édesanyánk fontos bejelentésre készül, amely az Égi Irányelveket kívánja leközölni a további munkánkhoz. 
Mivel az események nagymértékben felgyorsultak, a folyamatokat Teremtés szándéka szerint az elindító energetikai művelet közeleg, a további információk lehívására EGYSÉGBE SZÓLÍTJA Teremtést lekpéző Gyermekeit. 
A Szent Háromság Teljessége kifejezte, hogy szívbéli óhaja a Fény szolgálatában álló csoportok együttműködése és a meghatározott égi irányelvek mentén történő közös szolgálata. Kijelentette:
A szolgálatban jelenleg feladatot teljesítő Magyari Magok mindegyike tett egy vállalást, mely szerint ezen időkre a felemelkedés szolgálatába állítja lényének minden aspektusát, elkötelezi magát az EGYsÉG mellett, és felajánlja teljes önvalóját az Atya, Égi Édesanya és Szent Fiú által vezetett útnak.
Az ebben való kötelezettség elismerésére, annak vállalására tett fogadalom céljából az alábbi kinyilatkoztatást teszi a Teljes Szent Háromság:


A Teremtés Háza képviseletében Égi Édesanya 2013. október 13.-án, délután 16.30 órára elvárja - délelőtti tevékenységei végeztével - a Magyari Nemzet és Gaia felemelkedésének eddigi folyamatában dolgozó, a munkát végző Magok vezetőit, Szent helyére - Szurdokpüspöki Istenanya kútjához.


A találkozó célja: 
  • a Magyari nép felemelkedésének gyakorlati összevetése; 
  • energetikai módjának lehívása, feladatmeghatározás;
  • a Fénymunkában résztvevő közösségek EGysÉGbe rendezése, 
  • a közelgő események összehangolása;
  • EGYsÉGes irányelvek és ezen inkarnációra vállalt együttműködési kötelezettségek felébresztése
  • Fogadalom tétel az Atya, Anya és Fiúgyermek előtt az EGYsÉG megteremtésére, Nemzetünk és Gaia felemelkedésének  szolgálatára - a jelenlévő közösségben
Mivel az EGYsÉG legalapvetőbb elemi szintje a Teremtést irányító személyek EGYsÉGe, nélkülözhetetlen annak megvalósítása.

Istenanya az alábbi,  szolgálatot végző Testvéreknek várja megjelenését, kik az EGYsÉG hírét és szellemiségét átvezetik a Teremtés vonulatán:

Rakk Ilona
Szelei Magdolna
Szász Sándor
Bircsák Tibor
Mundi Ágnes
Orosházi Ferenc
Tarr Teréz
A Fehér Testvériség egy választott tagja
Eperjesi Ildikó
Bálint János
Moldván János
Viszlai Péter
Lőrincz Éva
Lőrincz Tibor
Czeke András


A SZERtartás egyszeri, ismétlésre nem kerül sor. A vállalások hitelessége - az elkövetkezendő időszakra nézve - az EGYsÉG fogadalmával lesz Egyetemes, az emelkedés október 23.-i és azt követő időszakában  reátok váró feladatok csakis az EGYsÉG zászlaja alatt, igaz elkötelezettséggel válnak a Teremtés részévé.

Szeretett Gyermekeink! Várunk vállalásaitok megpecsételésére!
( Istenanyai közlés)


A vasárnapi feladataitokhoz kérem a Szent Háromság áldását, és örülök a lehetőségnek, hogy végre Egységben találkozhatunk!
Isten áldásával: Éva



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése