2014. március 16., vasárnap

Teremtő Atyai üzenet ma reggel

"MAG NÉPE!

Oly sok világban szolgáltátok már a Tudást!
Ébredésetek teljes, igaz és őszinte?
Halljátok hát szavam!

AKI FELÉBREDT MAGKÉNT ÉRTÉKELI MAGÁT - EMELKEDJÉK KI A RÉGI KOR RENDSZERÉBŐL!
NEM SAJNÁLJA ANYAGI JAVAIT MEGOSZTANI MINDAZZAL, KI SZERÉNYEBB LEHETŐSÉGEK KÖZÉ SZÜLETETT!
NE TARTSA SAJÁTJÁNAK MEGSZERZETT JAVAIT!

NYILATKOZTASSA KI:

NEM A MAGYAR ÁLLAM POLGÁRA VAGYOK!

A SZENT KOTRONA ORSZÁGÁNAK SZUVEREN LÉTEZŐJE VAGYOK!

MEGSZERZETT JAVAIM AZÉRT AZ ENYÉMEK, MERT ISTE ÍGY AKARTA!

ÉN PEDIG ÁTADOM SZENT KORONA ŐFELSÉGÉNEK, HOGY RENDELKEZZÉK VELE!

ALKOSSATOK ÁLLAMOT AZ ÁLLAMBAN!

ÁM NYILATKOZATOD FELELŐSSÉGE NEM KEVESEBB:

Vajon e címerünk is mit szeretne értésünkre adni?
Hát ne csak olvassuk, és beszéljünk róla,
hanem  az idő, hogy ÉLJÜK őseink hitét!!!
OLYAN VILÁGBA LÉSPZ VELE, AHOL AZ ADOTT SZÓ ÉS A VELE ADOTT KÉZFOGÁS A SZERZŐDÉS ALAPJA, S HA EZT MEGSZEGED: ELLENEM VÉTESZ!

Hamarosan elérkezik ennek hívó szava, és Leányom felé nyújtott kezetek, és vállalt felelősségetek lesz fokmérője annak: mennyire is álltok készen...

HÁT TALPRA MAGYAR!
JŐ A HAZA!"
(Teremtő Atya ma reggeli üzenetének velős tartalma)



S még néhány gondolat, mit magyarázatként  sugallt, egyik face- bejegyzés hozzászólásához. Nem az én gondolataim, én magomban még nem vagyok ilyen bölcs:
Nem szükséges ezzel egyet érteni. Ám ha tisztán látjuk a mai helyzetét országunknak, akkor nem kételkedünk abban: A magyar állam és kormánya egy üzleti vállalkozás, és hatalom gyakorló, felügyeleti szerve. A Szent Korona Országának szabad, szuveren létezője a Kárpát Haza teljes jogú polgára, mely a Szent Korona Törvényeit tartja kizárólag elfogadhatónak, és nem kívánja a jelenlegi államrend és hatalom szolgálójaként élni életét. Pl Nem kívánja a betegségiparban "gyógyíttatni"magát és családját, tetemes pénzért, hanem a természetes gyógymódokban keresi egészségének forrását - testi, szellemi és lelki békéjében és hitében.

Igen, a MAG valamiért cselekszik. Önnön és minden létezőjének szabadságáért. Még anno történelem órán tanították, talán az egyetlen igaz mondatot: az állam a hatalom erőszak-szervezete. Ebben sok igazság van. Mi nemzet vagyunk, és Országunk Kárpát Öle, egyedüli hatalom fölöttünk istenünk, kinek törvényeit képviseli Szent Korona Őfelsége. Nem hatalmaskodó paprikajancsik és basáskodó háttérhatalmi erők játékszere vagyunk, aki ezen paprikajancsik cselekedeteit, gondolatait irányítják. Csak mernünk kell szembenézni mindezzel, és fölvállalni.

Még annyit szeretnék hozzá tenni: Szent Korona Őfelsége nem jelkép. Ő egy létező erő, országának mindenkori vezetője, ki oly erővel és hatalommal bír, mit mi csekély értelmünkkel föl nem foghatunk. A Nemzet vállalásának megfelelően, néhány évszázada - Mátyás óta - hallgat, és hagyja, hogy a MAG népe sorsának útját végigjárja. Ám elérkezett az idő, amikor is visszatért, és vezeti Népét. Csak alkalmassá kell válnunk rá, és alázattal fölvállalni a nekünk szánt utat. Más útja nincs a Magyarnak... Ezzel is tisztában kell lenni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése