2014. március 12., szerda

Lüktető Hősök Tere - S.K. Szilvia összefoglalója a március 8.-i Hősök Terei rendezvényről...

Lüktető Hősök tere


Elvégeztük a feladatunkat, ezért csüggedésre nincs okunk - égi Mestereink szerint. És ajándékként kaptunk egy újabb felismerést: a spirituális, szakrális oldalnak is szüksége van cselekvő energiákra, mint ahogyan a cselekvőknek a spirituálisra. 

Sokan csalódottak voltak, és nem értették, hogy a Hősök terei rendezvény, március 8-án, miért csak pár száz embert mozgatott meg. A rendezvény szervezői nem is titkolták szomorúságukat, mert sokszor annyian ígértek részvételt, mint ahányan megérkeztek a nagygyűlésre. 
Mi is kaptunk hívást, igaz nemcsak földi szervezőktől, hanem égi Segítőinktől is... 
Tizenegy óra körül érkeztünk, és csatlakoztunk a mintegy háromszáz résztvevőhöz. Gábriel arkangyal kérésére több mint húszan képviseltünk különböző spirituális, szakrális csoportokat. Lehet, többen is voltunk, csak nem ismerjük még egymást.
Az előadók közül a legtöbben a devizahiteleseket képviselték, bár azért volt, aki az alkotmányos jogainkról is beszélt. Déltájban, a szervezők segítségével a Millenniumi emlékművet, Gábriel arkangyal szobrát körbeálltuk, és kézen fogva, rövid meditációval, imával kértük közösen, hogy országunkra béke, boldogság, bőség köszöntsön. A körbe a Hősök terén nézelődő turisták közül is becsatlakoztak. Szép pillanatok voltak.
Azután megcsappant az amúgy is kevésnek tűnő létszám. És ezzel az amúgy is gyenge lábakon álló lelkesedése is az összegyűlteknek. Valószínű, hogy sokan ebédelni mehettek, mert délután három óra körül újra többen lettünk. Azonban ekkorra már érezni lehetett az emberekből áradó csüggedést. Egy órával később már kezdett társainkra is átragadni, néhányan haza is mentek. Azok, akik maradtak szinte egyszerre érezték, hogy emelkedik a rezgésünk, valamelyik égi Segítőnk szólni szeretne hozzánk. Ezért kissé távolabb a rendezvénytől kört alkottunk. A hangszórókból megszólalt a Magyarország című dal, ami alatt összerendeződött az energiánk, majd Gábriel arkangyal kért szót:

„Szeretteim, Gábriel vagyok.
Azért jöttem, hogy megtöltsem szívetek hittel, bizalommal, reménnyel. 
Ne adjátok fel! 
Nem történt semmi olyasmi, ami ne történhetett volna meg a mai nap folyamán. A lényeg az, hogy Ti mind, és akik már veletek voltak, ők is mind itt voltak és szórták fényüket. Erre van most szüksége ennek a térnek, ennek a csomópontnak, ennek a szakrális helynek.
Ti mindannyian szívetekkel be vagytok már kötve erre a helyre is. Energiátokkal, szeretetekkel, szívetekkel töltitek, emelitek ennek a helynek is a rezgését. És azok is, akik eddig veletek voltak még akkor is, ha ők ezt nem így érzik vagy nem vették észre, nem tudatosultak benne. 
Ez az az energia, amire most szükség van! 
Ez az az érzés, ez az a szívdobbanás, ami mostantól lüktet és egyre nagyobb körben, egyre nagyobb hullámokban éri el az emberek szívét itt a fővárosban is.
Bár kevesen vagytok, de higgyétek el, nem vagytok kevesen! Pont annyian vagytok, amennyire szükség volt ahhoz, hogy ez a lüktetés, ez az energia, innen most elinduljon!
És ezt érzitek ti is. Hát, tegyétek félre szívetekből a csüggedést, ha esetleg még érzitek bármely kis szikráját, és engedjétek meg, hogy helyére betöltődjön az a szeretet, amelyet mi érzünk irántatok, amelyet a Teremtő, amelyet Nagyboldogasszony, amelyet Földanya és megannyi Arkangyal, megannyi Segítőtök most küld felétek, és rajtatok keresztül földeteknek, országotoknak, fővárosotoknak és az itt élő embereknek. Érezzétek szeretetünket és küldjétek, áramoltassátok, árasszátok tovább, had jusson el minden egyes szívhez! Had nyíljanak azok, akik eddig még zárva voltak. Kell az energiátok, kell a szeretetetek, kell az erőtök ehhez. Kérlek, vegyetek részt most ebben a munkában is és árasszátok, árasszátok fényeteket, árasszátok szereteteteket!
Oly mérhetetlenül szeretünk benneteket, drága szeretett gyermekeim! Munkátokat, tevékenységeteket áldás kíséri minden pillanatban, legyetek bárhol a világon, bárhol az országban. Szeressetek, válogatás nélkül, mindig és mindenkit amennyire csak tudtok. És higgyétek el, megtörténik az a csoda, amelyre már oly régóta vártok. Csak szeressetek. „

A Szent Korona szólalt meg ezután.

„Halljátok ezeket a kesergő szavakat? (A háttérben, a rendezvényen egy „kardba dőlős” dal szólt.)
Arra kérlek benneteket, hogy amennyiben erősnek érzitek most MAGotokat hozzá, EGYütt álljatok oda eléjük!
És úgy szórjátok fényeteket, hogy egy kiválasztott gondolattal, vagy egy lehívott, lekért segítő üzenettel a számukra adjátok tovább mindazt, amit küldeni szeretnénk Nekik!
Hogy az, önmaga teljességében elérhessen minden téren lévőt és mindenkit, aki itt van a közelben, aki ebből részesülni képes az energiák vonzáskörzetében. 
És aztán had terjedjék távolabbra, hogy ők a szívükben olyan kódot vihessenek haza, amit vihetnek tovább. Amit továbbadhatnak egy mosollyal. 
Egy gondolat, ami megszületik a szívükben, egy vágy, egy óhaj.
Itt tartja őket valami, valamit kapni szeretnének, hát segítsetek Nekik, hogy ne menjenek haza üres kézzel! 
Az indulatterhes szavak nem elégítik ki őket!
Valamit adnunk kell Nekik és Ti már képesek vagytok mindezt átadni. 
Kérlek benneteket, hogy álljatok oda EGYként, és mindegyiktek egy-egy mondattal, egy-egy rövid gondolatsorral járuljon hozzá, ahhoz, hogy Ők hazavihessék magukkal mindazt, amit átadni már tudnak. Legyetek munkatársaim, segítsetek, már készek vagytok rá!”

Ezután L. Évi odament a rendezvény szervezőihez és szót kért. Majd ismét kört alakítottunk, amihez csatlakoztak az ott lévőkből is. Évi segítségével elénekeltük azt a dalt, ami nemrég érkezett hozzá. A dal hatásosnak bizonyult, mert a téren lévők közelebb jöttek. Voltak, akik kiálltak és félrehúzódtak, viszont jöttek helyükre mások. A dal után egymás kezébe adtuk a mikrofont és szinte mindenki olyan dolgokról beszélt, ami valamelyest már emelte a hangulatot.
Miután a rendezvény véget ért, még maradtunk páran. Beszélgettünk és kimondtuk az aznapi tanulságot: a spirituális, szakrális oldalnak is szüksége van cselekvő energiákra, mint ahogyan a cselekvőknek a spirituálisra. Mert csak együtt érhetünk el kézzel is fogható eredményeket.


2014.03.08. Hősök terén, délután.
Gábriel arkangyal - S. K. Szilvi, a Szent Korona Őfelsége - L. Évi közvetítésében hangzott el.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése