2014. március 12., szerda

A március 15.-i Szerhez útravaló - Üzenet Gábornak

Drága Testvérem, Gábor!

Nagyon örülök, hogy ilyen sokakat megérintett a 15.-i eseményre hívó szó, ahogy a munkátok gyümölcseként megérett a Szkíta Önkormányzat Gyümölcse is...
Isten Áldása legyen Rajtatok érte!

Égi Édesanyám kívánsága szerint az alábbiakat szeretném elmondani Nektek:

Égi Édesanyánk Zászlaját - A Zászlót -, mit épp erre a jeles napra készült kibontani, kérlek ne felejtsétek ki, és kérjétek Testvéreinket: ha egy kicsiny kis, papírból készült, vagy akár varrott, vagy bármely módon elkészített zászlót is visznek magukkal, elegendő lesz! De ne hagyják otthon!Nagyon fontos, hogy Égi Édesanyánknak jelezzük e zászló kibontásával szertartásaink helyszínén: EGYSÉGBEN ÁLLUNK!

Égi Édesanyánk 2013. októberi üzenete, melyet a Pálos Szerek október 23.-i napja előtt küldött...

„Áldott Gyermekeim!
 Oly Áldottak vagytok...
Szeretetem Szentté lett István Királyotok Országát oltalmam alá ajánlotta.
Én pedig eljöttem, és várom Mag Népem eleit, akik eme munkában segítségemre lesznek a megvalósításban.
Így hát a hívás azoknak szól, akik lelkükben érzik azt, és kik vállalják mindannak az embert próbáló munkának minden terhét, következményét és csodáit, ami ebben a Nemes Feladatban részül jut nékik.
Itt már minden felülíródik, és alázattal, igaz szívvel és tiszta lélekkel kell a feladat elé néznetek!
A Szeretetem kiáradása átöleli egész szeretett Földemet, a Kárpát hazát és benne egyenként Titeket is...
Nagyon fontos és szükséges az Erőforrásaink egybefogása. Ez a dolog már nem tűr halasztást! Konkrét lépéseket szükséges kidolgozni hozzá, hogy minden Áldott, Ébredő Magyari Mag EGY Zászló alá gyűlve várja a közelgő eseményeket.
Lőrinc Éva megkapta ennek a zászlónak formáját Egyetemes jelképként, mely a Végtelen Isteni Szeretet szimbólumát hordozza, mely a TEREMTÉS HÁZA előtt is ott található.
Tudnotok kell, Gyermekeim, hogy ez már messze túlmutat Árpád és Attila vállalásán - az Isteni Rend Univerzális kiáradását és helyreállítását jelképezi.
Tudtotokra adom, milyen irányvonal mentén kell elindulni az Egy-S-Ég-be rendeződést megcélozva.

EGY-S-ÉG-BE HÍVOM HÁT MAGYARI MAG NÉPEMET!
VÁROM MINDEN ELKÖTELEZETT, IGAZ SZÍVŰ, HITÉBEN ÉS SZERETETÉBEN MEGINGATHATATLAN GYERMEKEMET A TEREMTÉSBEN, KI VÁLLALJA ISTENTŐL RENDELT FELADATÁT ÉS KÉSZEN ÁLL ELHÍVOTT ÉS LÉLEKBEN VÁLLALT FELADATÁRA!

Ami Ránk vár, Gyermekek - évezredek óta várt, gondosan megtervezett folyamat, amelyben már semmilyen emberi gyengeség nem lehet jelen!
Legyetek áldottak, Erőben és Igaz Hitben teljesek, Szeretetben alázatos szolgálói Embertársaitoknak!”
IstenAnyátok, Boldogasszony"

A zászló (pl vajszínű szatén) „aranylóan fehér” alapon, a Szeretet Egységének szimbóluma, közepén Szent Korona Őfelsége képével, amelyen ábrázolni szükséges a függőket.

Erre Őfelsége hívta föl a figyelmünket, és pótolnunk kell még nekünk is. Van kép is, egyik szegedi testvérünk készítette el, amit megosztok Veled, ha nem bánod, egyszerűbb lesz nyomtatni.

Nagyon fontos dolgot szeretne még Égi Édesanyánk kérni Tőled... Szent Korona Őfelsége küldött egy dalt a múlt héten.
Azt kéri, hogy énekelje minden MAG a szeren, mert ezzel előkészíti véle a márciusban elvégzendő, Európát "megdolgozó" energiákat is. Ennek a dalnak a szövegét amagegyseg.blogspot.hu oldalon megtalálod.
Mindamellett, hogy EGYSÉG-be rendeződünk, már előkészítése zajlik az Európa területére húzandó szálaknak, és hívni szólítani kell a Kárpát Hazán kívül élő MAGok lelkét is a feladatba.
Ehhez Égi Édesanyánk pár hete, az első előkészítő feladaton felhívta figyelmünket a HONFOGLALÁS – Demjén Ferenc dalra, amit azóta sokszor kellett e munkában, több helyszínen elénekelni, mert energiamintája kódokat terít, és előkészíti a kinn élő Magok szívét.
Ha tehetitek, hívjátok föl a figyelmet erre, minden kapcsolódó Testvérünknek.


Nagyon örültem neki, hogy Sz. Gyuri bekötött Téged is Gyöngyösre a múlt héten.
Érdekes, tartalmas munkadélután volt, Szent Korona Őfelségével, aki „munkatársakat" keres...


Szeretettel kérlek, fogadd el ezen útravalókat, és olvaszd bele a programba, hiszen munkánk összhangban áll, és eredményeink közösek, Égi Édesanyánk pedig örömmel várja EGYSÉGBEN gondolkodásunkat, létünket és teremtésünket, ahogyan Jézus Urunk és Atyánk is.

Végezetül pedig kérlek, fogadd szeretettel a Hazatérés Himnuszát, melyet Égi Édesanyánk első közvetlen tanítására hozott Szeretett Magyarjainak.

Hazatérés Himnusza, Égi anya vár haza

Lelkem hófehér, terheit letette,
Készen állok már Égi Menyegzőre.
Hitem erős váram, élem igaz létem,
Égi Édesanyám oltalmát felvettem.
Szeretetem túlér önnön korlátomon,
Lelkem békéjében nincs, mi korlátozzon.
Félelmem nincs többé, kétségeim szállnak.
Égi Anya, Magjaid immár készen állnak!

Szeretettel kívánok mindannyiunknak Boldog Teremtést, és sok örömet a Testvérekkel való EGYütt-létekben, szerte a Kárpát Földjén!

Isten áldását kívánva:


Lőrincz Éva
Berente, 2013. március 11. 20.00 óra
2014. március 12. 18:54 Onkormanyzat admin írta, <onkormanyzat@magunk.com>:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése