2013. október 16., szerda

Pálos SZER hírlevél







 Felhívás !
 Kárpát Haza Hangolása I. dob-SZER-tartás
Kárpát Földjének a világ által szétszabdalt Magyari Nemzet-teste
 nem a világi hatalmak határait követi. Mindig is Egy volt, és Egy lesz!
A téli napfordulóra pedig lélekben is Eggyé válik!
2013. október 23-án,
 DOBSZERDA  délelőttjén 9. órakor a dobok megszólaltatásával
A KÁRPÁTHAZA  HANGOLÁSA I. SZERtartását megkezdjük !!!
ITT AZ IDŐ!!!
CSELEKVÉSRE SZÓLÍTUNK!!!
CÉL A NEMZETI EGYSÉG MEGTEREMTÉSE
 FÖLDANYA A FELEMELKEDÉSRE KÉSZEN ÁLL !!!
Földi Küldetésünk, amelyet a Teremtő ezen időre a Magyarokra bízott megkezdődik.
Ha tudni akarod az ország soros állapotját, tekints Remete Szent Pál rendjére. Ha számukat fogyni látod, tudd meg, hogy az országnak is rosszul áll szénája, de ha őket növekedni látod, tudnod kell, hogy az ország is felemelkedőben van.”
- Pázmány Péter -

 Szeretett Testvéreink!

 (A tegező hangnem az egyenrangú partnerség jele ! Bárki, aki bekapcsolódik ebbe a munkába kérjük ezen a nyelvezeten tegye azt, figyelve az egymás iránti tisztelet megtartására. )
Előzmény
A Teremtés Háza nevű kis közösségükön keresztül, Lőrinc Évához az előző napokban az alábbi üzenet érkezett IstenAnyától, Égi ÉdesAnyánktól.
„….EGY-S-ÉG-BE HÍVOM HÁT MAGYARI MAG NÉPEMET!
 VÁROM MINDEN ELKÖTELEZETT, IGAZ SZÍVŰ, HITÉBEN ÉS SZERETETÉBEN MEGINGATHATATLAN GYERMEKEMET A TEREMTÉSBEN, KI VÁLLALJA ISTENTŐL RENDELT FELADATÁT ÉS KÉSZEN ÁLL ELHÍVOTT ÉS LÉLEKBEN VÁLLALT FELADATÁRA!”
 A Teremtés Atyai Háza ,amely az örök Szentháromság (IstenAtya*IstenAnya*IstenGyermek)  szellemében, a magyarok felé továbbítja üzeneteit, és ezáltal segédkezik a Magyarok Küldetésének megvalósításában, Nemzetünk  felébresztésében.
 A NEMZET SZOLGÁLATRA SZÓLÍTUNK-HÍVUNK BENNETEKET !!!
 Egységes energiamunkával a pálosok energia függönyét szükséges az Atyai Hálóhoz csatolni. Úgy képzeljétek el, mintha egy Földhöz közeli, fénylő függönyt az adott fénylő pontokon összecsippentve felemelnénk.
A Fénylő hálót már a Fehér Testvériség Pálos Szerzetes Rendje, illetve mi magunk és még általunk személyesen nem ismert Magok terítették és horgonyozták az energiákat, melyeknek záró akkordja Budaszentlőrincen volt szeptember 6-án.
 Szeretettel kérünk, amennyiben hívást éreztek, csatlakozzatok ehhez a felemelő SZER-tartáshoz.(a SZER szó jelentése = Isten  jelenléte a teremtésünkben. SZER etet,SZER elem szavunk utal rá. SZER vezet = Isteni iránymutatással történő cselekvés.)
 Célunk:  a Kárpát-medence területén lévő pálos kötődésű  helyszíneken EGY-azon időben megszólaltatni a magyar emberek kezében lévő beavatott dobokat és ezáltal emelni az e honban élő magyari emberek rezgését. Összehangolni azt FöldAnya rezgésével.
 Ez a SZER, egy egyesített energiamunka lesz, Rendkívüli Esemény Bolygónk Életében. A továbbiakban meg kívánjuk valósítani, hogy SZERetetünk kiterjesztésével  2013.december 21. napfordulóján, a Kárpát-medence teljes egészében felgyulladjanak a fények, a jelző tüzek. Ezen Fénylánc EGYSÉGBE forrasztva a nemzetet. A Kárpáthaza fénybe borulásával jelzi a világnak, hogy a magyar nemzet EGYSÉGBE rendeződött. Készen áll arra, hogy EGY ÚJ KORSZAKBA  átvezesse a kifényesedett lelkeket, az emberiséget.
A SZER menete későbbiekben érkezik el hozzánk, majd ezt követően hozzátok.
A szertartás helyszíneire várunk : /lásd tovább melléklet /
1 dobost (mindenképp)
1 fő SZERtartás vezetőt (Pálos, fénymunkás, gyógyító stb…. aki vállalja e feladatkört)
A pálos kötődésű helyszíneket a mellékletben megtalálhatjátok. A szertartáshoz jelentkezés nélkül is kapcsolódhattok, de munkánkat könnyíti, ha tudjuk, hol, és mennyien csatlakozunk ezen a napon

„ Így hát a hívás azoknak szól, akik lelkükben érzik azt, és kik vállalják mindannak az embert próbáló munkának minden terhét és következményét, ami ebben a Nemes Feladatban részül jut nékik.
Töltsétek meg szívetek kelyhét az Isteni Szeretet fényével, Igazság óhajával, Szabadság vágyával! És mindezt árasszátok szeretett Nemzetetek gyönyörű hazájára, Kárpát Földjére, drága népére, kik felébredve átsegítik a világot ezen az újjászületésen!” (IstenAnya üzenete )
Kérjük mielőbbi jelentkezéseteket, hogy össze tudjuk hangolni a helyszínek telítettségét, mert jó lenne, ha minél több fénypontocska lenne ezen a hálón.”
                                                                                                                                                                                                                                 Égi Édesanyánk
Fény, és a SZER-elem legyen veletek!      Legyetek áldottak, Erőben és Igaz SZERetetben!
  Fehér Testvériség Pálos Szerzetes Rendjét képviselő-szolgáló csoport:
                                                           Lőrinc Éva, Mundi Ágnes, Tar Teréz, Eperjesi Ildikó,
Lőrinc Tibor, Moldván János, Bálint János, Orosházi Ferenc,                   Bircsák Tibor

Mellékletek: Pálosokról:
Ha a keresőbe a pálos szót beírjátok, sok weboldal elérhetőségét mutatja, ahol rengeteg információt találtok. pl.:
  http://palos.lap.h                  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése