2014. július 21., hétfő

A Föderáció is érzi gyenge pontunkat...

ASHEN ÜZENTE A GALAKTIKUS FÖDERÁCIÓTÓL (2014.JÚL.14.)

Drága fényküldöttek, csillagMAGok!

Az utóbbi hónapokban erőteljesebben beindult az ébredési folyamat azoknál, akik még alvó állapotban élték ezen inkarnációjukat. Viszont a fényhordozók között sajnálattal látjuk, hogy sok még az egó általi szétszéledés, az Egység helyett. (Nem szeretném használni az általatok generált fénymunkás jelzőt, mivel Ti nem munkások vagytok, hanem olyan szabadon leszületett lelkek, kik ezt a folyamatot szerették volna megtapasztalni, ami jelenleg is életetek része.) 
Testvéretekként kérlek titeket, hogy fogjátok meg egymás kezét. Nem EGYmás ellen vagytok, hanem EGYmásért. Viselkedjetek végre szeretetteljes fényküldöttek módjára. Rajtatok múlik a változás. A bolygótok. A jövőtök. A szabadságotok...
Emeljétek minél magasabbra rezgéseteket. Emelkedjetek fel hozzánk. Teremtsétek meg boldog és békés jövőtök, szívetek szeretetével, gondolataitok hatalmával. 
A közeljövőben egyre sűrűbben fogjátok látni hajóinkat. Nézzetek fel az égre, mikor késztetést éreztek rá. Megérezhetitek jelenlétünket bármikor, hiszen legtöbbetek különböző világok inkarnálódottjai (sokan születtetek le plejádi testvéreink közül is). Mind ismerjük EGYmást. Kezdő ébredő lelkek, ha nem is tudjátok használni tudatosan még a belső intuíciótokat, mi attól még küldjük a jeleket, egyengetjük utatok. Csak vegyetek észre minden kis részletet a környezetetekben. Ne feledjétek, sosem vagytok egyedül... 
Figyeljetek jobban önmagatokra. A saját egyéni fejlődésetekre koncentráljatok. Így tudjátok csak EGYmást tanítani, - mivel mindegyikőtök különböző szinteken áll - és EGYüttes erőtök, energiátok EGY célra koncentrálni, amit ti Eseménynek neveztek. 
Plejádi testvéretekként küldöm szeretetem és baráti ölelésem felétek. Hamarosan találkozunk. 
Ashen
Közvetítette: Bárány Tünde N. /www.fenyorveny.hu
(Az írást csak forrásmegjelöléssel lehet megosztani, változtatás nélkül!)
Közzétette: www.fenyoveny.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése