2014. május 3., szombat

A Turul Nemzetségen túl - Az Új Nemzetség energiái

Drágáim!

Most olyan dologra kell kitérnem, ami miatt nem hagyta ma elaludni sem. Nem fekhetek le, míg mindezt le nem írom, s útjára nem engedem...
Az Ősi Tudás Fénymagjának Imre hercegben történő elhelyezése, mely körutunknak feladata volt egy hatalmas felismerést jelent:
A Turul nemzetség földi úton megtöretett, csakis szellemi szinten létezett tovább.
Az Árpád ház vérvonala bár fennmaradt, a sötét energiák oly mértékben rontottak az emberi létezés síkján minden lelket, hogy az ősi fénymag energetikáját új nemzetség viszi majd tovább...

Súlyos, nagy jelentőségű kijelentés ez. Tudom, érzem, és érzem is terhét, mellyel megbíztak. Ám nem engednek kibújni a feladat terhe alól...

Felemésztette a gőg és az énközpontú létezés az eredeti energiák és tudás írmagjait - és Égi Hazánkban tudták nagyon jól, hogy ez így lesz.
Ezért kellett őrizni Anyahita ősi Tudásának Fénymagját, ezért volt ennyire szövevényes részletekben elrejtve ébresztésének kulcsa!

Az Új Nemzetség energiáit föl kellett éleszteni, aktivvá tenni az ismeretlen leendő fejedelem számára.
Mindezt 2014. március 31-április 5-ig végeztünk el.

Bélapátfalva:

E helyszínen, az apátság egyik szegletében leltük föl azt a helyet, ahol Mária oltár található - rendkívül erős hívó jelzéssel várt minket.
A Mária kezében ülő kisded Jézus kezében egy gyöngy van ábrázolva.
Eme kis gyöngy jellemzi azt az energiát, melyet a Bélkő hegy gyomrában lévő teremben, 4 öreg, aggastyán őriz sok száz éve. Amint szívükben lévő energiáik összegzésével egyetlen kis gyönggyé sűrített energia-esszenciát képeztek, azt egy gyöngyként átadták Imre hercegnek, és ezen energia lesz gyermekének, az Új Nemzetségnek alapvető energiája. Amint ezen energiát átadták a vének, szublimálni látszódva eltűntek.
Rudolfiónak hívták egyiküket, aki beszélt hozzánk.
Ő mondta el azt is: minden piramist és minden kódot rajtő hegyet megbontottak már anyag szintjén a sötét erők, mert tudták - valami van ott! De mivel ők csakis az anyagban tudnak gondolkodni, így konkrét, sűrű, kézzel fogható dolgot akartak fellelni, ám ezek finom energetikai minőségek, melyeket ők éereztek ugyan, de nem tudják kezelni!


Fallóskút:

Ismét el kellett oda menni. 
Útközben elmondta Imre herceg: a Fallóskút - maga a Fallosz kútja, az új nemzetség energiáit hordja magában. Itt lelhető fel az alapenergia, melyet Imre herceg számára megnyitottunk március 31.-én
Ekkor derült ki az is, hogy körutunkra induló helyszínen, ahol három fejedelmünk is csatlakozott hozzánk,  épp egy már megbontott piramis tetején volt, csak mi azt onnan, fentről nem vettük észre! Ez is igazolta  a Rudolfió által elmondottakat...

El kell menjetek Váraszóra,  - mert VÁR A SZÓ - mondta eztán hercegünk.
"Figyeljétek településeitek nevét, s benn meglelitek a megfejtését sok-sok útmutatásnak! - szólt a tanítás.
Olyan településünk si van, hogy Szikszó - azaz szűk szó, illetve Megyaszó - vagyis megy a szó...
Megfelelő időben itt is vár rátok feladat - mondták ezt kb egy hete...






Váraszó: 2014.04.01, és 04. 07.

Pétervására környékén lévő, aprócska település.
Este, sötét.
Hangtál, szíriuszi kristályenergia, és egy érkező mantra volt segítségünkre:

Atyám, áld a fényed, éltető reményed.
Eláraszt kegyelmed, vezet szereteted.
Utunk felajánljuk, lényünket kitárjuk,
Szerelmetes lényünket Néked most átadjuk.
Szóljon hát atyánknak újra hívó dala,
Általunk teljesül az Ő akarata.

S ismét énekeltük a Szív szól a szívhez című dalt, melyet körutunkon is folyamatosan énekelnünk kellett...

Amikor minden energia egyben állt, ismét vissza kellett Váraszóra mennünk, és egyetlen mondatot kimondani, melyet Imre herceg súgott meg: "A KORONA A KINCSEM"

Ekkor egy hatalmas mértékű energia áramlás kezdődött, amelyet mindhárman egész éjjel is éreztünk:
Az élet virága motívum, mintegy a Föld átmérőjében megjelent, lángok alkották motívumának részleteit. 
"Keresd benne a "mer-ka-ba"-t - jelezte egy hang.
S az a Kárpát-medence területén jelent meg...
Ez az energia szabadult föl ekkor, és gyakorlatilag egész éjjel haladt át rajtunk, fölfelé, a Krisztus-hálóra. Nem mondom, hogy nem volt megterhelő kicsit... Nagyon az volt... Egész testünkben erőteljesen pulzáló érzés mutatkozott, fejünkben, lábunkban, mindenütt. Laura, Tibi és én voltunk részesei.


Sárospatak 2014. április 4.


Délután, munkából hazaérve  - menni kell.
Meditáljunk előtte - jött az ötlet, ám Laurának érkezett néhány kép, nekem egy sürgető üzenet: induljatok!

A várba érve felmértük - vajon merre is induljunk, melyik kiállításra!
A Rákóczi kiállításról szól a jelzés...
Eszter, vendégünk - Dávid, és Laura volt társam benne.

Anya! beszélnek hozzám a képek - szólt Laura csöndesen...
Képekben, és néhány tárgyban volt jelen elrejtett energia, melyeket a Laura meditávióján kapott képek segítettek megtalálni.
"Olyan ez - mondta II. Rákóczi Ferenc - ki segített nekünk szellemi síkról -, mint a csillagok állása: Csakis a megfelelő lelkek együttes jelenléte képes az energiákat kioldatni, felszabadítani belőlük. Ti négyen vagytok a négy együtt álló csillag - jelen esetben" - magyarázta, hogy megértsük mindannyian, mi és miért is zajlik.

Ez is egy része volt sz Imre herceget építő energiáknak, melyeknek felszabadítása zajlott.
A várból kifelé jövetben egy fából készült kardot kellett megvennem. Már szólított befelé menetben is, de nem vettem tudomásul. jelzését. Kifelé nem kerülhettem el. Kifizettem, s mosolyogva haladtunk tovább.
- Miért mosolyogsz rajta? - kérdezte II. Rákóczi Ferenc. - Honnan gondolod, hogy ez a fa nem e azért született meg, hogy egyszer belőle valaki kardot faragjon, s Te azt most elvidd magoddal?

Éreztem szavainak súlyát...
- Nincsenek elhanyagolható részletek! - tette hozzá. - Ez az Igazság Kardjának energiáit hordja magában. Dolgoznotok kell vele és általa...

Már nem mosolyogtam a dolgon, hanem megtanultam tisztelni mindent, ami segítségül érkezik hozzánk.

Még egy kis kitérő - Füzérradványi Platán, aztán ismét haza.
Ő is rejtegetett még energiát számunkra.

Két héttel később Ancsa is járt a Radványi kastélypark Ősi Platánjánál velünk...
Ott tudtuk meg:
A Fa, úgy üdvözölte őt, mint önmagát.
A Radványi fa elmondta: Ő és Ancsa egyek.
Egy szellem két földi kivetülése.
Sőt!
Ancsa azon lélek, ki vállalta egy térben több helyen egy időben való megjelenést a Földi létezés minden síkján. Mindegyik létezése kódhordozó fa minőséget képvisel és képviselt a létezésben.
Ő maga a Romhány Rákóczi törökmogyoró-fája, mely hordozta magában az Ősi Mag ébresztésének alapenergiáit, Ő maga a kard fája is volt, sőt Ő maga volt az a fa is, kiből azt a fa kupát készítették, amellyel mi magunk is szertartásainkon a Krisztus Vérét jelképező bort is kínáljuk... És a sort lehetne még folytatni.
Elképedve álltunk eme információk előtt akkor...

A Kódhordozó fák magvait  - mint azóta megtudtuk - mindet Marcsi programozta be, és ültette el az évszázadok útvesztőiben...



Megint 1000 km... Nehéz hét volt. De megért minden fáradtságot. Mindent...

Eged hegye - Eger 2014. 04.06.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése