2014. január 21., kedd

2014.01.19.

A Tündérkertesek programjára indultunk, ám végüll is Dobogókő - Esztergom - Pilisszántó vonalon dolgoztunk Szent Korona Őfelsége segítségével.

A Bazilika egy komoly tisztításon esett át, ám ott még lesz sok munka...

Előtte pénteken Pomázon voltunk, ahol árpád fejedelem és szent eleink jelentek meg, felkészítve minket aznapi feladatunkra és Számotokra is készített valamit...


Elináék megemlékezésén Özséb sírjánál kb. 60-an jelentünk meg, és Özséb is megébredt, Turul madarunk 

 az égbe szállt, hamvaiból a Főnix föltámadott...

Csak dióhéjban van időm mindezt lejegyezni, holnap igyekszem pótolni.
Ma muszáj nekikészülni a holnapnak.
Isten segít s vezet Minket, Testvéreink, csak engedjétek meg magatoknak is, és legyetek lélekbe tiszták, s éberek!
Holnap jövök...
Szeretettel: Éva

Addig is Apáti Zoli beszámolója a Pilisszántói SZER után történtekről.
Áldás mindenkinek!

(Ma este. 2014.   20,30 )  Összehívtam a lélektestvéreim kikkel Özséb emlékhelyénél együtt voltunk.  Az ott létrehozott életerőt átkötöttük Szp szentkeresztkúthoz.  Kör alakú szivárványt képzeljetek el. Az egyik fele a légkörben a másik része a földben áramlott. Utána ezt tovább vezettük Pálosvörösmart és Parádfürdő helyszínekre. E két pont között is felépült a szivárványkör. E 3 helyszín mélyen a talajban lévő pontjával együtt feléledt a tetraéder energiamező. A földben lévő pont és Gyöngyöspata között energiakapcsolat van.  Ekkor mondja Marcsi: ide női minőség kell.  A középső nagy piramis jutott eszembe. Kalocsa (női börtön)  Tihany ( nyahit    Anyahita )  Visegrád  És Szpüspöki Isten Anya kút. Ezen kellett igazítani egy kicsit. Püspöki helyett Gyöngyöspata a piramis csúcspontja.   Ekkor a szivárvány körök tengelyük körül is forogtak, GÖMB formát mutatva. A nagy gömb körül ( Szpüspöki és Özséb emlékhely) Körbe futott a Földfelszínen a kisebb tetraéder, ezzel felpörgette azokat a tetraédereket melyeket megérintett. A nagy gömb megsokszorozta magát és hat újabb gömb vette körül. Innen elindult a láncreakció. Addig sokszorozódott míg a teljes kárpát hazát betöltötte ez az energia. A nagy körök és a kis körök is megsokszorozódtak. Ekkor leheltünk együtt életet a Patai Alvó Lelkekbe.   Itt érkezik meg ATYA és ANYA Babba Mária, Jézus anyja Mária, Magdalai Mária.  Meghívtam még a Kárpát Haza most és valaha élt Mária minőségeket. Így együtt vettünk egy nagy levegőt és a Teremtő erőnket a Hazába töltöttük.  Minden Mária fogta köpenyét És a Kárpátok hegyeire terítette. Az egész fényesen ragyog.  A teremtés energiája mely van a Világ kezdete óta fényesen ragyogjon míg a Világ VAN.

A tegnapi fényteremtés híre Galaktikus testvéreinken keresztül tovaszállt. Így ma vagy ezerszer többen érkeztek.


Áldás Áldás Áldás

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése