2013. december 10., kedd

Egy rendkívüli nap eseményei 1. rész - Gyöngyöspata

2013. december 7, szombat, este 17.45.
Úton az idősek otthona felé - éjjeles műszakba.

Gyakorlatilag a hónapban - a csütörtöki napot kivéve - nagy volt a csend...
Nem volt nagy a jövés-menés az otthonunkban, szellemi síkon. Nem volt hívás, csak csütörtökön. Ahová készültünk sem engedtek...
Vajon mi történhetett?

Barátaim és teremtőtársaim rendszeresen beszámoltak saját élményeikről és munkájukról, és amiben tudtam, segítségükre voltam.
Marcsi a gyógyításban indult el, számára segítséget nyújt Buno Gröning - bejelentkezett nálam, hogy továbbítsam Drága Barátom felé mindezt,  - ki azonos Fénymagot hordott vele, és tudásukat még az atlantiszi időkből őrizte, őrzik szívükben.

Zsuzsa, Drága Fénytestvérem hívást érzett a Gellérthegyi Sziklakápolnába, és úgy érezte - valakivel ott találkoznia kell, és ebben én lehetek segítségére.
Ám azon kívül, hogy elmondtam, mely pontján kell erőt fölvennie, egyebet nem tudtam mondani neki. Akkor még nem értettem, amit ma már igen...
Nálunk azonban néma csönd...
Ezen gondolkodtunk egész december elején...


Úton a munkahely felé ezen az estén éreztem a szívem központjában - ahol szoktam:
Dobogókőre kell reggel menni.
A röpke 5 percet, mely a munkahelyemig még hátra volt, kihasználtam arra, hogy páromnak az instrukciókat kiadjam - kinek szóljon, mikor induljunk... stb.

Hatkor haza, öltözködés fehérbe és indulás.
Érintenünk kell Gyöngyöspata templomát - ez volt az útmutatás.


http://hu.wikipedia.org/wiki/Gy%C3%B6ngy%C3%B6spata

A gyöngyöspatai plébániatemplom munkánk során már többször is érintett volt, hiszen Pálos templomként is többször hívott már feladatra, Párom itt nevelkedett, mint katolikus kántor gyermeke, és ennek tőszomszédságában helyezkedik el Szurdokpüspöki is, mely Égi Édesanya számunkra kiemelt pontként számon tartott kapcsolattartó helye. Itt kellett Szent Korona Őfelségével is együtt megkezdenünk a Pálos energia-háló felemelését október 23.-án.

Magát a templomot zárva találtuk, bejutásra lehetőség nem mutatkozott.
Ám nem is ez volt a feladat.
Tibinek meg kellett érintenie falát, hátul, a Jesse-oltár területén.

Amint megérintette - oly módon, mint ahogyan az ablakon kialakul a jégvirág, a templom fala kristályszerkezetűvé vált, majd lassan a patai Várhegy, végül az egész, Istenanyai Központot jelentő Mátra is ebben a Kristály-Fényben ragyogott.
Csodás látványt nyújtott!

Erről már korábban is beszéltek nekünk égi Mestereink:
Ahogyan Szakrális Királyi Beavató Központ volt a Pilis az újkorban, és az egykori Sicambriában, úgy eonokkal ezelőtt, a Földi Létezés Tudásának Bölcsőjét jelentő Kárpát-medence minden területe egy-egy központnak felelt meg.
Ózd-Hangony környéke pl. az Arvisurákban is Sámán-Központként van említve, a Zemplént pedig a Felemelkedett Mesterek Központjaként jelölték meg számunkra, amikor annak éteri falait kellett éteri szinten előhívnunk, Kristály formában megerősítenünk, még októberben.
Ezeknek Kristály-éteri falait még át kell dolgozni, ahol nem történt meg...

Elmondták azt is - Mihály Arkangyal -, hogy ezen központok szolgálnak majd a Fényvárosok alapjául, ezek lesznek az elsődleges helyek, hol ezek a központok az Új Korszak számára az elsődleges teremtési Központokká alakulnak.
Hangony, Ózd térsége

Nem minden mai ország területén létezik ilyen alap... Ám a Kárpát -medence a nagyon sok ilyen helyet hord magában a hegyvidéki részeken, szakrális tudást hordozó helyszínekkel.

Munkánk végeztével indultunk tovább Dobogókőre, ahol nem is sejtettük, milyen rendkívüli feladatban lesz részünk...

L.É.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése