2013. november 6., szerda

Égi Édesanya üzenete, Teremtésünk eredményeiről 2013. 11. 04.

Drága Gyermekeim!

Sok mondanivalóval érkeztem!

Érezzétek boldogságomat! Árasztom felétek szerelmetes Édesanyai Fényemet, átölelve mindenkit e Földön! Mindem létezőt! Titeket pedig odaadó Anyai Áldásommal terelgetlek és gyönyörködöm tetteitekben, Kedves Magyari Mag Gyermekeim!

Sok fontos dolgokat tettetek, Kedveseim!
 
Pálosaim, drága Fényőrző lelkek energetikai hálója felkerült a Krisztusi hálóra, immár teljes szellemi segítségük lehívható, elérhető minden ember számára segítő tudásuk, energiájuk.
Salföld, Gálosfa. Petőfiszállás, Szeged, Budaörs, Sziklakápolna, Pomáz, Szurdokpüspöki, Szeged, Parádfürdő, Gombaszög, Martonyi, Bükkszentlélek, Gyergyószentmiklós, Almár…




Innem emeltétek a fátylat, elsőre 77% készültségre sikerült elkészíteni. Ám október 26.-ra, mire a pálos energiák kiáradása elérkezett – 90% lett készen. Vasárnapra teljesen elkészült, rögzítésre került. A felemelkedést követő 2 óra múlva már lehívható volt az energia, és akik délután kiértek a helyszínekre, oly energia-tengerben fürdőzhettek, amiben rég nem volt részetek itt e Földi létezésben! Fentről nézve gyönyörű tündöklés lett úrrá Kárpát Földjén!
Boldogsággal tekintett minden galaktikus civilizáció és a Teremtés Háza is Atyátokkal és Szent Fiammal együtt!!!
Csillagdalotok bejárta egész Kárpát hazát, szeretett országomat!


És ez nem volt minden!
Nemzetegyesítésre elhívott hun fiaim elfogadták zászlómat, meghallva szívem sóhaját, és elindultak egységbe terelő útjukon!
Erős férfiak, harcosok ők, kik megértették: a NŐ minőségét föl kell emelni, hisz ez lesz emelkedésük, emelkedésetek alapja!
Boldogsággal töltött el, hogy a zárónapon, Székely Testvéreitek nagy menetelésének napján lélekben kapcsolódtak hozzájuk, s Vezéreik, és jelen lévő Hun gyermekeim Himnuszukat kiárasztották a szívből jövő szeretettel szívükhöz, összekapcsolva lelkeiket!
Mennyei Atyátokkal könnyes szemmel gyönyörködtünk bennetek, Édes Gyermekeim!



Zászlómba foglaltatott Szent Koronátok Szellemisége, melynek értékei vezetnek át Titeket és szeretett Földeteket a viszontagságos korszak túloldalára!

Pilisszántón fogadtam Gyermekimet, kik lehorgonyozták Szent Korona Őfelsége és Pálosaink - Szeretetünk Zászlaján átvezetett energiáját, s megjelentek 26.-án színem előtt Engesztelésemre épült Kápolnámban. Itt egy csoportnyi áldott gyermekem, Ilona és Magdolna leányaim vezetésében élvezték a ragyogó fényét Napotoknak, és EGYüttlétüket a Pálos energiák kiáradását követő időben.
Áldásom kísérte Zászlóvivőimet útjukon, hisz még szolgálatuk a Parádfürdői eseményekre szólítva őket, hosszúra nyújtotta fáradtságos napjukat!

Oly izgalom van bennem, hisz lelkesítő elsorolni mindazt, mit is teremtettetek meg eljövendő valóságotok számára!

A Mátra Energia-Kristályai energetikailag helyreállításra kerültek/nek, hasonlóan a Zemplén hegyei között is megkezdődött a munka e célból!
Új létezők jelentek meg a munka eredményességéért.
Elértétek azt a szintet, ahol az emelkedés időszakában szolgálatot teljesítő légies lények, a Bodók is munkálkodnak már – a Föld felszíne alatti Kapuk őrzésén.

A Manók, Unikornisok, Tündék és Tündérek, Ungrék, Kentaurok mellett Ők is segítik munkátokat, már az energetikai feladatokban is. Ezen kis lényeknek külön felelőseik vannak a Bolygón, kik köztetek élnek, segítik és terelik Őket. Segítőik, kik egyszerű, hétköznapinak tűnő emberek, Ő emberi mivoltukban elért rezgés-szintjük teszi lehetővé azt, hogy a Kis Létezőink tevékenységéhez alapvető energiák megjelenhessenek itt a Földön.

Tudnotok kell, hogy az ÚZ energiák is megérkeztek még szeptember végén közétek, tömegével, mely szintén egyik testvéretek szintlépésének eredményeként valósulhatott meg. Ők azóta dolgoznak köztetek, nem leszületve, hanem magas rezgésszinten, szemmel nem érzékelhető mivoltukban.

Dolgoznak Plejádi, Kryon Testvéreitek is veletek és köztetek, kik szintén az EGYsÉGbe rendeződést készítik elő, gyakorlati tanácsokkal ellátva a hétköznapi emberek tudatszintjein működő Gyermekeimet.
Munkájukkal alapvetően elősegítik az EGYsÉGet, hiszen annak feltétele a Tengelybe állás, a Bennetek Élő Istennel való EGYsÉG megteremtése, és ki önmagában megéli az EGYsÉGet, annak már természetes a TestVéreivel való EGYsÉG!



Ami pedig elkövetkezik hamarosan:

November 23.-án Szent Helyeimre hívlak benneteket!
Minden helyszínre, szerte a Kárpát-honban!


Hol valaha jelenést tettem Máriaként, hol legendáit őrzik a kőbe égett lábnyomok Jézus Fiam földi Édesanyjának, hol források fakadnak, mi nevét viseli Máriának!
Gyertek hozzám, minden szegletében a Kárpát honának!
Mária Kegyhelyeimre várlak Titeket, november 23.-án testben, lélekben, teljes tudati valótokban!
Energiám teljes kiterjesztése és rögzítése történik ekkor a Krisztusi hálón.
Hasonlóan lesz fölemelve a helyszíneken koncentrálódott energia, és egységesítésre kerül a már kiterjesztett és rögzült, tündöklő és összetett minőségeket tartó hálón!

ADDIG  is NAGYON FONTOS KÉRÉSEM VAN!

A  HÁLÓN október 23.-án RÖGZÍTETT ENERGIÁK, MELYEKET MÁR KEZELNI TUDTOK ÉS HASZNÁLNI, ARRA VÁRNAK, HOGY A KÁRPÁT HAZÁBAN SZERTE HORGONYOZZÁTOK! Vissza a Pálos helyekre, hol egykoron NAP-Kapuk nyíltak, és nyílnak majd!
Látogassatok hát el szabadidőtökben a lelketek által sugallt pontokra, és terítsétek, horgonyozzátok az erőt, melyet ezen komplex energia képvisel!
Bárhol jártok, és időtök van néhány percre:
Tárjátok ki szíveteket, fogadjátok be Szent Koronátok és Pálosaitok energiáját, átvezetve testeteken, és levezetve Földanyátok szívéig!
Szívetek szeretetének Magenta fényét, mely egy aranyló-ciklámen színű, magas rezgésű FÉNY energia, az Új Korszak energiája, árasszátok szét szerte a világban – Földön, égben és szerte, Univerzumokon át, egészen a Központi Nap, Teremtő Atyátok szívéig!

Készítsétek elő Krisztus Fiam útját! Hisz hamarosan megnyilvánul előttetek, s szívetekben otthonra lelve segíti felemelkedéseteket! A Megváltás napja közel már… Hát örvendjetek!!!
Örvendjetek, s ne kérleljetek többé Engem! Itt vagyok! Vezetlek égi szerelemmel létezésetek örömében!

Nem kell már engesztelnetek! Kápolnám Pilisszántón áll, szeretetből és irántam érzett mélységes tiszteletből szőtt falai közt jelen vagyok!
A Szent Anna rétre már ne könyörögni jöjjetek össze, hanem örvendezni, és összefogni a jobb világ reményében és örök hitében!
Végtelen szeretettel ölellek át Titeket, Gyermekeim!

Atyátok, Szent Fiam és Én is várjuk a pillanatot, mely elindítja a szívekbe Krisztus Fényét!
Lélekben csöndesedjetek el, vessetek számot önmagatokkal, Kincseim!
Közeleg a Nap, melyre vártok! Szent Fiam itt jár a kertek alatt, s szíveteket nyitva találva ott megpihen… Hát szeretettel készüljetek!

Áldással legyetek!

Égi Édesanyátok

2013. november 4.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése