2013. november 6., szerda

Égi Édesanya Kegyhelyeire vár miden Magyar Gyermekét november 23.-án

Részlet 2013.november 04.-i közléséből...

"Ami pedig elkövetkezik hamarosan:

November 23.-án Szent Helyeimre hívlak benneteket!
Minden helyszínre, szerte a Kárpát-honban!
Hol valaha jelenést tettem Máriaként, hol legendáit őrzik a kőbe égett lábnyomok Jézus Fiam földi Édesanyjának, hol források fakadnak, mi nevét viseli Máriának!
Gyertek hozzám, minden szegletében a Kárpát honának!

Mária Kegyhelyeimre várlak Titeket, november 23.-án testben, lélekben, teljes tudati valótokban!
Energiám teljes kiterjesztése és rögzítése történik ekkor a Krisztusi hálón.
Hasonlóan lesz fölemelve a helyszíneken koncentrálódott energia, és egységesítésre kerül a már kiterjesztett és rögzült, tündöklő és összetett minőségeket tartó hálón!

ADDIG  is NAGYON FONTOS KÉRÉSEM VAN!

A  HÁLÓN október 23.-án RÖGZÍTETT ENERGIÁK, MELYEKET MÁR KEZELNI TUDTOK ÉS HASZNÁLNI, ARRA VÁRNAK, HOGY A KÁRPÁT HAZÁBAN SZERTE HORGONYOZZÁTOK! Vissza a Pálos helyekre, hol egykoron NAP-Kapuk nyíltak, és nyílnak majd!
Látogassatok hát el szabadidőtökben a lelketek által sugallt pontokra, és terítsétek, horgonyozzátok az erőt, melyet ezen komplex energia képvisel!
Bárhol jártok, és időtök van néhány percre:
Tárjátok ki szíveteket, fogadjátok be Szent Koronátok és Pálosaitok energiáját, átvezetve testeteken, és levezetve Földanyátok szívéig!
Szívetek szeretetének Magenta fényét, mely egy aranyló-ciklámen színű, magas rezgésű FÉNY energia, az Új Korszak energiája, árasszátok szét szerte a világban – Földön, égben és szerte, Univerzumokon át, egészen a Központi Nap, Teremtő Atyátok szívéig!
Készítsétek elő Krisztus Fiam útját! Hisz hamarosan megnyilvánul előttetek, s szívetekben otthonra lelve segíti felemelkedéseteket! A Megváltás napja közel már… Hát örvendjetek!!!
Örvendjetek, s ne kérleljetek többé Engem! Itt vagyok! Vezetlek égi szerelemmel létezésetek örömében!
Nem kell már engesztelnetek! Kápolnám Pilisszántón áll, szeretetből és irántam érzett mélységes tiszteletből szőtt falai közt jelen vagyok!

A Szent Anna rétre már ne könyörögni jöjjetek össze, hanem örvendezni, és összefogni a jobb világ reményében és örök hitében!
Végtelen szeretettel ölellek át Titeket, Gyermekeim!Atyátok, Szent Fiam és Én is várjuk a pillanatot, mely elindítja a szívekbe Krisztus Fényét!
Lélekben csöndesedjetek el, vessetek számot önmagatokkal, Kincseim!
Közeleg a Nap, melyre vártok! Szent Fiam itt jár a kertek alatt, s szíveteket nyitva találva ott megpihen… Hát szeretettel készüljetek!

Áldással legyetek!

Égi Édesanyátok"


A  SZER menetéről a későbbiekben tájékoztat, amint többet tudok, tájékoztatlak Benneteket!

Áldó szeretettel:

Éva2013. november 4.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése