2013. november 26., kedd

2013.11.23. -i események, nálunk...



Nappalink, 22.11. órakor az AION portál aktiválásakor...


November 23.-án Égi Édesanya Pilisszántóra szólított minket, ahová Gyermekeimmel és Párommal mentünk, tudva, hogy a Néplélek-emelő táborban Testvéreinkké vált társainkkal találkozhatunk.
Égi Édesanyám szólított egyik Katalin Testvérünk által közvetítve, a számára már augusztusban megmutatkozott elhívására. 
Sürgetően kellett befejezze az akkor kiadott feladatát, miszerint a Teremtés képének Isten és Ember egymás felé nyújtott kezeinek kép-részletét hímezze ki, és vigye el a Pilisszátói Boldogasszony Kápolnába, elhívva ide Testvéreit.
Égi Édesanya hívásának oka volt, hogy Szelei Magdolna és én, Testvéreink számára megnyugtatóan rendezzük az egyensúly megbomlását eredményező vitás helyzetet.
Mindez szeretettel és barátsággal, családias szertartást követően,  megnyugtatóan zárult. 
Ott is elmondta az Isteni Rend és Szeretet  Krisztusi Fényének szívekben gyökereztetését, mint az Új Korszak alapvető elvárását, emberi létezésünk alapját.

Ezt követően vizeink energetikai tisztítása zajlott a Trézsi forrásnál a Fehér Testvériség Pálos Rendje, és Barátaink közreműködésével, ahol 18-an vettünk részt ezen a csodás eseményen.

Drága Testvéreink, kik október 23.-án elhelyezték nagy vizeinkben a Tisztító Energiák Kristályait, segítségünkre voltak a Kárpát-medence, majd a teljes Földkerekség vizeinek tisztításában, a Krisztusi Szeretet Fényének erejével aktivált kristályaik segítségével.
Láttuk, ahogyan a Föld egy Merkaba középpontjában elhelyezkedve, Magenta Fényben tündöklő energiában fürdik, ez az energia átjárja, és a Szeretet-Egység energiájától átitatva tisztulnak vizeink. 
Különös figyelemmel jártunk el - Gaia kérésére . a Fukusimai és Fülöp-szigetek területén, ahol energiánkat fókuszálva végeztük el munkánkat.

Napunk végső momentumként  - egy debreceni és szurdokpüspöki Testvérekkel véletlenül sikerült, kedves találkozó alkalmával megtudtuk, hogy a negatív, sötét erők által kódolt gyógyító csillag - munkájuk által - helyrebillent energetikájában, és lekerültek róla az ártó energiákat rejtő kódok. 
Rövid beszélgetésünk alkalmával Égi Édesanyánk mondta el, hogy ezen munkájuk sikeres volt.
Találkozásunk zárásaként a Mátra egyik energetikai kristályát sikerült "helyreállítani" minőségében, melynek aktiválására jelenlévők kaptak hívást a közeljövőben.

Hazaérkezésünk után néhány perccel pedig fogadtuk az AION Portál Aktiváló energiákat.

Termékeny nap volt, szeretettel és lelkesedéssel teljes.

Boldog vagyok, hogy átélhettem.

Lőrincz Éva

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése