2014. február 6., csütörtök

Míg elkészül kétheti beszámolóm, egy kis olvasni való... - A FÉNY-Test kialakulásának fokozatai

Tapasztalati kiegészítés az "Egy fénytesti síkot azzal mérünk, hogy sejtjeitek mennyire képesek a „fényanyagcserére” íráshoz

2014.02.05
Forrás: Tashira Tachi ren
A fénytest;A fénytest kialakulásának 12 fokozata
Médiumi üzenetek Ariel arkangyaltól


A fénytest hetedik síkján: mentális tested a karma játszmában a jövőben a „mi van, ha”-ban él. Érzelmi tested a múltban él, és a régi élmények aktiválják.

Amikor az érzelmi test ledobja régi mintáit, ez azt is jelentheti, hogy sok emberrel tisztáznod kell a kapcsolatodat, esetleg le is zárni.

A hetedik, nyolcadik és kilencedik síkon kapcsolataid olyanná fejlődnek, amit „transzperszonálisnak” nevezünk. Ez azt jelenti, hogy nem a személyes ragaszkodáson alapulnak, hanem szellemed vezet, ha egy bizonyos időben egy bizonyos személlyel együtt kell lenned. Ez a kapcsolatok egészen új formája.
„Nem tudlak manipulálni, nem tudlak megkötni.” Néhány embert ez nagyon bosszant. Ez természetesen a fénytest kialakulásának része: a karmikus kapcsolatok átalakulnak nem karmikussá, azaz a szellemen fognak alapulni.

Ezek az újfajta kapcsolódások már túl vannak az eddig ismert poláris (férj-feleség-birtokviszony) és a duális (kettészakadt lélekrészek mentén összerántódott) kapcsolódásokon. Javasolt lehet egyre inkább elhagyni az eddigi párkapcsolati, és családmodell hitrendszereket, ha azt szeretnék, hogy a zajló, és elkerülhetetlen változások finoman, kíméletesen történjenek az életünkben.

A szívcsakrádon keresztül utazhatsz minden dimenzióba, mivel ezek benned léteznek. A szívcsakra feladata megváltozik, és átveszi más csakráktól a főszerepet.
A csakrák egyesülése valóban fontos a fénytest szem-pontjából, mert ez teszi lehetővé a nagy energiamennyiségek kezelését a fizikai testben is, mindenféle károsodás nélkül. 

A csakrák egyesítése (szívközpontú gömbcaskrává válás) egy fontos tudatossági fázis. Amíg ragaszkodunk a tradicionális 7 csakra spirituális hitrendszerhez, netán ilyen tudatsíkú csakra tisztításokat, meditációkat végzünk, addig mi saját magunk rekesztjük meg a saját fénytesti folyamatainkat régi, téves hitrendszerekbe rögzülve. A 7 csakra felosztással valójában saját magunkat tartjuk szétdarabolt tudatállapotban. Ezen a tudatsíkon már fontos tudatosítani, hogy minden eddig ismert tradicionális spirituális információ, és azok gyakorlása maga  a megrekesztője a folyamatainknak.

Amikor a hipofízis a legmagasabb szinten működik, nem fogsz sem öregedni, sem meghalni. Ezért az emberek a fénytest hetedik síkjától kezdve valóban fiatalnak néznek ki.

Ezt valószínűleg Ti magatok is tapasztalhatjátok a saját életetekben, ha visszanézitek a 10-15 évvel ez előtti fényképeiteket, hogy mintha egy teljesen más ember nézne vissza rátok. Sokan észre sem veszik az első nagy halálukat, és hogy már nem azok akiknek eddig hitték magukat, és csak akkor válik tudatos felismeréssé, ha visszatekintenek egy korábbi időszakukra. Tehát sokszor már csak a fejünk gondolja azt, hogy még mindig azok vagyunk, akiknek eddig hittük magunkat. Több fázisban történnek a kisebb, nagyobb "halálok", amikor valami nagyobb hitrendszerről, csoporttudatról válunk le valósan, vagy személyiség részeink bomlanak le. Ilyenkor egyre több nagylélek szintű, Isteni minőségi részeink töltődnek be, hívódnak elő helyettük. A test, mint következmény ezeknek a folyamatoknak megfelelően alakul át. A leválási, elengedési fázist éljük meg "halálként", és minden egyes új minőség betöltődését, előhívását pedig szinte újjászületésként. Így alakulunk át teljesen, azzá akik valójában vagyunk a személyiség-énen túl, anélkül, hogy ehhez meg kéne halni, ki kéne csekkolni, és újra beszületni. Egy idő után el fogja hinni a rendszeretek, hogy valójában nincs is halál... :) 

A legtöbb embernek tizenkettő másik teste is van ebben a párhuzamos világban, ezen a bolygón

Magam is tapasztalom a sajátomat, és sokaknál látom, hogy az akik ők valójában, a felsőbb nézőpontjuk (Isteni Énjük) több testben van jelen a bolygón. Ekkor szerencsés már lassan szoktatni magunkat ennek a gondolatnak az elfogadására, és elhagyni azt a hitrendszerünket magunkról, hogy mi egyedi individuumok vagyunk, nekünk mindent egyedül kell csinálnunk. Hamarosan jelentkezem olyan írással, ahol már azokról a tapasztalatokról számolok be, hogyan dolgozunk össze a többi megnyilvánulásainkkal, és hogyan hatnak egymásra.

„Nemcsak, hogy felemelkedem, hanem még meggyógyítom a bolygót és ezeket a kis butákat is. Mindenkit a fénybe emelek, és megmentelek saját magatoktól, a karmátoktól és a sötét hatalmak-tól!”A fénytest hetedik síkján lévő embereknek gyakran van gyógyítói vagy ébresztői identitásuk, vagy úgy érzik, hogy meg tudják menteni magukat, vagy a bolygót....Vagy azt feltételezed, hogy elvesztek, hogy meg tudd őket menteni, vagy azt, hogy nem tudatosak, hogy fel tudd ébreszteni a tudatukat.

A spirituális gőg a mentális test védekezési reakciója a fizikai testben elraktározódott szégyen és méltatlanság érzésével szemben. „Én spirituálisan fejlettebb vagyok, (mint te). A spirituális gőg természetéből adódóan kizár másokat.
Azok, akik spirituálisan nagyra tartják magukat, gyakran a teljes kimerültségig megpróbálják „megtéríteni” az embereket. Csak a „legjobbat”, a „legemelkedettebbet” és a „legfejlettebbet” akarják elfogadni.
A spirituális gőg és beképzeltség az ego erős védelmi reakciói.A hetedik, nyolcadik vagy kilencedik síkon mindenki belekerül egy idő-re ebbe a védekezési reakcióba.

Itt jegyezném meg, hogy ezek, az adott fénytesti síkhoz tartozó hitrendszeri, gondolati fázisok csupán!
Mivel ezeken a fénytesti folyamatokon mindenki átesik, így rövidebb-hosszabb időre mindenki bekerül ezekbe a hitrendszeri fázisokba, és akkor gondolkodhat magáról, vagy másokról a fenti módokon. Legyetek magatokkal és másokkal is kíméletesek, megértőek, és esetleg legyetek rá tudatosak, hogy ne maradjatok túl sokáig az adott fázisokban megrekedve, és másokat se címkézzetek, bélyegezzetek meg magatokban, mert hamarosan tovább lendültök ezekből a fázisokból és a társaitok is. 

Teljesen normális dolog, ha a fénytest nyolcadik síkján lévő emberek titokban félnek, hogy Alzheimer kórjuk van. Nem emlékeznek arra, hogy aznap mit reggeliztek, vagy a jövőbe vetítik magukat. És ez nagyon komollyá válhat. Egy másik általános jelenség, hogy látszólag egyetlen épkézláb mondatot sem tudsz összerakni, vagy azt hiszed, hogy a többiek valamilyen idegen nyelven beszélnek. Van egy jellemző vicc a nyolcadik síkra: „Miért kell elveszítenem agyi funkcióim 5%-át mielőtt hozzáférek a maradék 95%-hoz?”

Sok Alzheimeresnek diagnosztizált klienssel találkoztam, akik a hagyományos orvoslás szerint betegnek lettek titulálva. Mikor megkaptak egy magasabb nézőpontú megértést a saját látszólagos leépülésükről, és megmutattam, hogy mi is lesz majd számára helyette, hova is tart önmagán belül, és hova kapaszkodhat át a tudata, ekkor játékos, felszabadult örömmé transzformálódott át az addigi kétségbeesésük, kiszolgáltatottságukból fakadó tehetetlen dühük. Ebben a fázisban már elkerülhetetlen egy magasabb tudatosságú nézőpontra átkapcsolás, különben nagyon fájdalmasan élhetik meg az elkerülhetetlen változásokat. Ebben fontos szerepe lehet a segítőknek, kísérőknek, hogy ők maguk is tudatosabbá váljanak és felismerjék ezeket a folyamatokat a tünetek mögött.

Miközben agyadban új ösvények keletkeznek, a régiek teljesen hozzáférhetetlenné is válhatnak. Előfordulhat, hogy hangokat* hallasz, és fejedben fényt, színeket, geometriai formákat és mozgásokat érzékelsz.
Itt a kódokról van szó, a szellem kommunikációjáról. Kezdetben talán fogalmad sincs róla, hogy mit közölnek veled. Csak azt érzed, hogy valamit közölnek. Ha ez történik, akkor egyesítsd csakráidat, és kérj segítséget a fordításhoz. A fordítás a kilencedik síkra való átmenet előtt alakul ki benned. És akkor hirtelen szavakban is rendelkezésedre áll mindaz az információ, amelyet szellemed e periódusban közölt veled.
Ez a hazatérés pontja. 

Ha a fény közvetítőinek 95%-a a nyolcadik síkon lenne, akkor együttesen bekapcsolódhatnának a csoportszellembe, és teljesen új programot teremthetnének a bolygó szolgálatára. Olyan, mintha minden egyed számára egy gyorsforgalmi utat építenének a Forráshoz.

Ide kapcsolható az az információ, hogy amikor az egyének eljutnak erre a fénytesti síkra magukban, akkor az egyéni szívtér-teremtő tudat fázison túl már közös szívtér társteremtésbe fognak a közösségi érdekeket figyelembe véve elsődlegesen, és új ideákat, új módokat álmodnak meg együtt. Így fogjuk teljesen lebontani például valósan a pénz és intézmény rendszerét is magunkon keresztül és előhívni hogy mi és hogyan lesz helyette. Azt kell felfognunk ezen a fénytesti tudatsíkon, hogy MI VAGYUNK a közös VALÓSÁGUNK Átíró Teremtő minőségei, ami majd a nagyobb közösség számára is megnyilvánítódik. Tehát nem kell megvárni, hogy mindenki felébredjen, mindenki tudatossá váljon, és egyedien eljusson erre a tudatállapotra, elég ha egy adott mennyiségű Tudatos Társunk közösen saját magában lebontja a régit és előhívja közösen az újat magából. Jelenleg azt tapasztalom, hogy ilyen tudatosságon még igen kevesen vannak, akik nem másokat akarnak meggyőzni, vagy akik már hajlandóak felismerni a közös teremtői felelősségünket.Magunkon keresztüli lebontásnak segítője lehet az alábbi írásom: http://www.szivkozpont.eoldal.hu/cikkek/tudatossag/penzhez-fuzodo-viszony-atalakitasa--alkimiai-segedlet-i.-.html

Egy másik síkról nézve az úgynevezett „szabad akarat” illúzió. A fénytest kialakulási folyamatának fontos része az illúziók teljes megszüntetése, mert ez jelenti az „én-magam” (ahogy ezt érted) végső elengedését. Felfogásunk szerint érzelmi, mentális és spirituális testeid kizárólag a szellem eszközei, és nincsen saját tudatuk. Az az elszakadás illúziójának része, hogy az ego ellenőriz.

Szintén saját tapasztalatból mondom, hogy amit a korábbi teremtő-tudatfázisokban kaphatunk mint spirituális információ, azok csak ideiglenesen igazak, egy bizonyos fénytesti, vagy ahogy én hívom, teremtő-tudat fázisig. Azok az információk még arra szolgálnak, hogy felszabaduljatok a teremtő-tudati korlátjaitok alól, és kezdjétek felismerni, hogy Ti termetetek minden pillanatban, és gyakorolhatjátok is azokban a fázisokban teremtői képességeiteket. Így első fázisként a pozitív gondolkodást, ahol a tudati fókusz irányváltását gyakoroljátok, majd a tiszta szándék fázisban az egyre tisztább érzéseket, a hitet, bizalmat, a vonzás törvényét ismerhetitek meg. A szívtér teremtő tudatfázisban már elkezditek gyakorolni a megadást önmagatok magasabb nézőpontjának, a vezettetést, a megengedést, gyakoroljátok az egyéni vágyak elengedését, a társsal való közös-szívtér teremtéseket. Majd az ezt követő fázisban ténylegesen megtörténik a szellemnek való teljes átadás, egészen a fizikai formáig. (Shana forma átvételéről a honlapomon olvashattok).
Ezen a tudatsíkon már a szellem hatja át minden cselekedetedet, és rájössz, hogy semmit nem kell kitalálnod, mert egy nagyobb terv és közös felsőbb rendezés része vagy. Itt már esélyed sincs mást tenni, mint a felsőbb nézőpontod. Bár azt tapasztalom és látom, hogy akik ma jelen pillanatban azt hiszik, hogy ők találják ki, hogy mit szeretnének, ők álmodják meg, valójában az sem szabad akaratból származik,.hanem a szellemetek csepegteti be azokat képeket, információkat, hogy oda vezessen, vagy tudattalanul odalökdössön titeket, ahova  nagyobb terv szerint szükséges, hogy ott legyetek. :)

Ha a kilencedik és a tizedik csakrád tovább nyílik, akkor megnyílik a tizenegyedik és a tizenkettedik csakrád is, és összekapcsolódsz krisztusi felettes lelkeddel. Lényed krisztusi szintjéről kezdesz el cselekedni. Kezdetben még ki-bejárkálsz ide, és kicsit furcsán érzed magadat, ha ide-oda ingázol az isteni szeretet és igazság, valamint a kicsi fontoskodó idióta között. De ez hamarosan elmúlik. Egy idő után, amikor már átlépted az ébredés kapuját, mindig a krisztusi síkról kiindulva fogsz cselekedni.

A krisztusi felettes lelketekkel való összekapcsolódásnak lehet több, nagyon jól felismerhető tünete. Testi tünetek közül jellemző, hogy ezen energiák hatására zsibbadhat a szád, nyelved, gyakran éghet a torok és a mellkas környéke. Ha ilyen fizikai érzeteid lennének, ne ijedj meg, inkább élvezd, és kezd el gyakorolni a tiszta, torzításmentes, krisztusi/kristály igazság kimondását, felvállalását.

Sok fizikai fájdalom, testi tünet, valójában csak ezen átalakulási fázisoknak köszönhető, főként mikor nagy kollektív csoporttudatok zárulnak be bolygó szinten, vagy az egyedi rendszeretekről válik le a tudtotok nélkül, akkor ijedten és érthetetlenül állhattok egy-egy tünet előtt.

Azt látom, hogy nagy szükség lenne a fizikai, lelki tünetek ilyen nézőpontú megosztására, felismerésére, tudatosítására, hogy ne az eddig ismert lelki, fizikai értelmezéseket keressétek mögöttük, mert sajnos azok nagyon vak vágányra vihetnek titeket. Ilyen formában az eddig ismert lélek feltáró, önismereti technikák, de még az újabb, átmeneti tudatosságot segítő germán medicina sem tud valós megértést, és válaszokat adni számunkra, az alacsonyabb tudatsávú betegség-egészség értelmezési, információs tudatsávok (orvos, természetgyógyászat... stb...) pedig sajnos még annyira sem.

Javaslom, bátran tegyetek fel kérdéseket, osszátok meg akár itt a hozzászólások alatt is egymás között a tüneteiteket, érzeteiteket, hogy tudjunk megnyugtató magasabb nézőpontú rálátást adni esetleg.

szeretettel
Shana


1 megjegyzés: